Grön Gåva, ekologisk hudvård och hälsokost

- Ett växande samarbete

Grön Gåva är en av våra älsta kunder som genom åren blivit starkare och starkare på webben. Redan vid företagsstarten i början på 2000-talet var webbutiken igång. Idag är kanalen en pelare i organisationen och ett varumärke på nätet.

"Värdet för oss var helheten och den breda kunskapen."

-- Elisabet, Grön Gåva

Det har varit både utmaningar och framgångar i arbetet. Grön Gåva är ett litet företag som säljer ekologisk hälsokost, hudvård och kosttillskott i en konkurrensutsatt bransch. Budget är inte på sex siffror varje månad. Arbetet har fått gå i steg. De viktigaste insatserna och aktiviteterna har prioriterats.

Ett uppslag av arbete

Lösningar och arbete vi genomfört för Grön Gåva är i stor variation. Förutom webbutiken och designen som är utvecklad och formsatt från grunden, har den också kortbetalning, faktura och integration med affärssystem. Alla produktbilder är fotade i egen studio. Nyhetsbrev och kampanjer produceras och planeras löpande. Vi sköter marknadsföring i social media, hantering av adwords, content marketing, affiliateprogram, blogg-kontakter, bevakning och analys. SEO-arbetet ligger idag på extern tjänst.

Processen för att sköta och hantera detta kräver erfarenhet samt förståelse för teknik och mediakanaler. Grön Gåva har ibland varit väldigt förstående och ibland väldigt tveksam, vilket är naturligt. I vissa skeden har det uppstår många förändringar samtidigt, vilket gjort att den dagliga verksamheten fått extra press på sig. När det uppstått har vi haft en samtal där båda parter försökt förstå situationen för varandra. Det är vid sånna tillfällen som vi stärkt relationen.

"Vi ser inte alltid det pågående arbetet. I ett litet företag kan det vara jobbigt. Men tålamodet har givit resultat, idag växer vi i en takt som passar oss."

-- Elisabet, Grön Gåva

Hur kan vi hjälpa dig? Vi vill gärna lära känna ditt företag och höra din berättelse. Alla företag och branscher är annorlunda, vi vet hur viktigt det är med långsiktigt arbete och långsiktiga relationer. Här är Grön Gåvas webbutik om du vill titta närmare.

Börja en dialog med oss!