Social media ger nya möjligheter, är du bekväm i hanteringen?

Social media ger nya möjligheter

Social media är moget

Facebook är över 10 år och de är inte ensamma inom den etablerade social media-världen. Social media är en kanal som nu är mogen och något som du bör titta närmare på och ha en plan för att hantera.

Betald, ägd och förtjänad media

Nya möjligheter ger nya förutsättningar men ställer krav på ett nytt sätt att tänka. Idag äger du media, blir den information du delar populär kan du förtjäna mediatid, annars kanske du måste betala för den. Det kan löna sig om du håller dig intressant, men är det värt tiden?


Är du mogen för social media?

Det kan vara många moment för att få ihop ett inlägg i social media. Bilder, texter, länkar, video, gilla och dela är en ny vardag som kan ta ett tag innan den börjar kännas bekväm. Sen tillkommer andra frågor, t.ex. är du på rätt social media plattform? Ska du finnas på Facebook?

Var ser du svårigheter och hinder?

Vilka sociala nätverk finns du på idag? Ibland finns det många frågor inför hanteringen av social media. Handlar det om produktion och utförande? Tidsbrist? Finns kreativa idéer? Rätt verktyg? Rätt kunskaper? Bra annonsering? Förstår du statistiken? Pratar du med kunden på rätt sätt?


Ta steget med oss

Vi kan förse dig med allt ifrån verktyg till utförande eller utbildning så du själv eller en anställd kan hantera uppdateringar. Vi kan hjälpa dig med annonsering, kampanjhantering och olika uppslag för att komma igång med egna uppdateringar. Vill du ta kanalen på allvar och sköta den själv kan vi hjälpa dig med planeringen av en redaktörskalender.

Social media är viktigt, vänta inte

Skicka dina kontaktuppgifter så hör vi av oss och har en dialog med dig om dina funderingar. Det är helt villkorslöst och kostar inget.

Börja här