Image

Vilken dialog är viktig 2015?

2015-01-14

När jag skrev rubriken tänkte jag utgå från företagets produkter och tjänster. Men det är fel dialog, de handlar om så mycket mer idag. Det är trots allt DU som läser och kan ta dialogen vidare. Nyttan i dialogen ska vara för dig.

Men vilken dialog vill du ha? Vi har hjälpt företag med e-handel, hemsidor, marknadsautomation, utbildning, AdWords, Analytics, SEO, nyhetsbrev, social media, landningssidor, konverteringsoptimering och digital strategi för att nämna några punkter.

Det har varit affärsutveckling som skapat affärsvärde. Företagen vi jobbat med har blivit starkare i kunskap, kommunikation, infrastuktur eller försäljning. Deras investering var givande.

Din fråga blir kunskap

Vi sitter på en massa kunskap och delar gärna med oss. Är det något inom punkterna ovanför? Något helt annat relaterat till den digitala vardagen? Vilken frågeställande dialog vill du utveckla till kunskap?

  • Är det en utbildande dialog där vi pratar mer om vårt arbete? 
  • Är det en dialog om våra kunder som lyckats? 
  • Är det en dialog där vi via bloggen svarar på din fråga? 
  • Ska dialogen vara tillgänglig via en chatt?

En stor del av vårt arbete innebär en dialog om anpassning, utbildning och arbetsflöde. Digitala produkter och tjänster kan du inte kasta in i ett företag hur som helst, sedan förvänta sig att bitarna faller på plats. Därför är dialogen viktig för oss att förstå.

Hur ser dialogen ut under 2015? Vill du ha en dialog med oss? Hur ser den ut med dina egna kunder? Mot marknaden? Är den sammanhängande i kundresan?

Det finns alltid en fråga till, det är också viktigt att förstå. En dialog tar sällan slut idag, den byter bara form. Nu är det din tur att ta dialogen vidare!


Kategori: Social Media

blog comments powered by Disqus

Inlägg av Kristoffer Söderlund

user_avatar

Teknik-glad entreprenör som hjälper företag att skapa digitalt affärsvärde. Passion för affärsutveckling, digital produktion, marknadsföring och utbildning. Växte upp med 28.8k modem, då man väntade på nerladdningar. Finns på Google plus.