Att synas i sök och hantera AdWords är viktigt, viktigare, viktigast

Sök och AdWords är en förvaltning

Sökoptimering och sökmarknadsföring är en central del för att lyckas på webben och ska ses som en del av en långsiktig strategi. Det är en förvaltning över en längre tid som innebär bevakning, justeringar, att agera på konkurrenter och tillföra nya länkar och nytt innehåll.

Vi håller i förvaltningen

Det kräver tid och kunskap för att göra det rätt och få bitarna att falla på plats. Vi hjälper dig med den processen. Se oss lite som en sök-vaktmästare med sikte på att skapa löpande avkastning.


Sökordsanalys

Startpunkten är en bra sökordsanalys för att hitta värdefulla sökord till det mål som är satt. Ord eller fraser kan vara mer eller mindre ledande till sälj eller leads. Det kan också vara ord kopplade till ett steg i säljtratten.

Ord blir innehåll

När viktiga ord är identifierade i sökanalysen handlar det sen om att skapa passande innehåll i form av t.ex. annonser eller landningssidor.


Hela sökprofilen och on-page

Sökprofilen som Google presenterar idag består av mer än bara sidornas titel och grundbeskrivning. Googles karta har du säkert stött på och kanske utan att du tänkt på det har lokala företag synts om du sökt från mobilen. Vi tittar på helheten för en bra exponering.

On-page optimering

En annan viktig del i grunden för en bra sökoptimering är en genomgång och rättning av specifika sidor (on-page) för att hjälpa hemsidans yttre faktorer som t.ex länkar.


AdWords och SEM

Vi hjälper dig med hanteringen av AdWords och andra PPC-program. AdWords har genom åren blivit mer omfattande och det sker löpande ändringar som kan vara svårt att hålla sig uppdaterat på. Annons-tillägg, mobila annonser och remarketing är några exempel.


Länkar och partner

Länkar är en väldigt viktig del inom sök. Vi bygger inte alla länkar själv och jobbar med erkända, duktiga företag inom branschen. Att undvika sökbestraffningar ligger självklart högst på listan. Vi jobbar öppet och transparent med dig så du vet vad som händer.


Börja med ett samtal

Fyll i och skicka formuläret så pratar vi igenom dina funderingar och önskemål. Sök och AdWords är en värdefull satsning, kombinationen ger dig både ett kort och långsiktigt sätt att få besökare till hemsidan. Hör av dig så berättar vi mer!

Börja här