Digital marknadsföring

Begreppet som innefattar all den marknadsföring som görs digitalt. Vi formar allt från strategi eller jobbar med genomförande. Idag är möjligheterna som ett stor godisbuffé!

Strategi & plan

Har du en vision? Låt oss forma den till en strategi och en plan med vår kunskap om möjligheterna med digitala marknadsföring. 

Varumärkesannonsering

Är det dags att stärka varumärket? Vi hjälper dig med planering, format, målgrupp och distribution för att möta krav och önskemål.

Olika annonsplattformar

Vi har tillgång till stora som små plattformar för att hantera distributionen där dina potentiella eller nuvarande kunder befinner sig.

Affiliate & Influencers

Vi hjälper till med planering, hantering, strukturen och kontakt med både affiliates och influencers. Inom digital marknadsföring kan det vara givande att både långsiktigt bygga relation eller kortsikigt genomföra kampanjer.

Native & mobil annonsering

Mobil annonsering är viktigt och alternativen växer. Allt från re-marketing, SMS, push notiser och chatbotar används. Det gäller också att följa användaren från mobilen till datorn när de byter enheter.

Innehållsmarknadsföring

Det glöms ofta bort eller används sällan. AdWords erbjuder möjligheten att göra annonserna mer dynamiska. T.ex. inför en lansering går det att ha nedräkningar i annonstexten, eller använda hemsidans innehåll för att skapa annonser.

Digital marknadsföring är omfattande

Det är ett stor landskap inom digital marknadsföring idag och det växer. Nya plattformar, ny annonsformat, nya sätt att hantera distributionen. 

Verktygen kräver sin kunskap, förståelse och installation. Det blir snabbt omfattande, svårt att välja, en utmaning att utvärdera och ofta blir det en chansning.

Vi har minimerat risken, vi räknar på möjligheten utifrån produkten eller tjänsten, uppskattar målgruppen och testar budskap för bättre digital marknadsföring.

Vårt mål är att utveckla din situation

Ibland går det fort att komma igång och veva upp karusellen. Vissa produkter eller tjänster är lättare att sälja på internet och det kan ligga rätt i tiden. 

Annonsering inom digital marknadsföring görs på kort eller lång sikt vilket innebär antingen konvertering- eller varumärkesannonsering.

Målet är att hitta en passande målgrupp, ett bra budskap och rätt plattform där målgruppen rör sig. Utvecklingen av situationen är arbetet att pricka rätt.

Att marknadsföra sig digitalt

Har du bara en sträng på din lyra kan det vara svårt att nå ut och marknadsföra sig digitalt idag. När mobilen får mer tid än datorn, kanske en platta är med i bilden, då behöver man tänka hur besökare agerar. 

Vi ser det som att sy ett lapptäcke. Ett besök kan vara värt mycket idag när verktygen är på plats. Köpbeslutet är inte alltid klart vid första besöket och då gäller det att ha en strategi hur uppföljning ska fungera.

Går det att byta kommunikationsform är det ett extra lager av möjlighet att jobba med.

Landskapet för digital marknadsföring

Det går att trendmässigt peka på vad som är inne idag. Med trend kommer möjligheter, men det är inte säkert att det passar den produkt eller tjänst som ska marknadsföras.

Med ett större och växande digitalt landskap finns det nischer för alla på alla olika sätt. Det går att göra hyperinriktat, generellt eller heltäckande. En kombination av allt är också möjligt och många gånger ett nödvändigt upplägg.

Obegränsade möjligheter?

I stort sett är möjligheterna obegränsade att nå ut idag med digital marknadsföring. Alternativen och formaten går inte att jämföra med traditionella tryck, TV och Radio.
 • PPC
 • Video
 • Affiliate
 • SEO
 • SEM
 • Native
 • Display
 • Video
 • E-post
 • SMS
 • Referens
 • Appar
 • PR
 • Podcast
 • Influence

Från utförande till utbildning

Vi gör både utförande och jobbar med utbildning inom digital marknadsföring. Det praktiska och teoretiska delen hänger ihop, eller med andra ord strategi och operativt. 

Förutom den digitala marknadsföringen jobbar vi även med spårning, A/B tester, landningssidor och analys. Allt för att koppla ihop och få önskad effekt.

Prata med oss, vi vet hur man jobbar med marknadsföring digitalt och kan ta dig från vision till slutprodukt.

Vill du bli kund
hos oss?

BÖRJA HÄR

Referenser

Web Design

Design and UX of Oxygen website

Forfeited you engrossed but guy sometimes explained. Another as studied it to evident.
Graphic Design

Custom Icons for Lola

Merry alone do it burst me songs. Sorry equal charm joy her those folly ham. In they no.

Från bloggen

2019-08-14
Rubrik generator vid idétorka

Behöver du uppslag på rubriker? Det kan vara en utmaning att vara kreativ när innehållet till din innehållsmarknadsföring ska vara tilltalande. Lite hjälp kan ibland vara på sin plats för […]

Läs inlägget
media marknad logo
Vi är en företagspartner inom digital affärsutveckling och hjälper ditt företag att bli bättre digitalt!
musictimes-circle-oleafplanebriefcasebarsmobileplugenvelopephone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram

Vi använder cookies!

Innan du går vidare till webbplatsen behöver du acceptera eller neka att vi sätter cookies (kakor) vilket innebär information av mer personligt inslag.