Social media är en viktig närvaro

Hur kryddar du social media? Beroende på bransch är din närvaro mer eller mindre viktig. Det går fort idag och vi hjälper dig hänga med i matchen.

Stöd i arbetet

När tiden är knapp kan du se oss som en produktionsenhet och stöd i arbetet.

Låt inte din publik vänta (allt för länge) när du har något viktigt att berätta! Vi hjälper dig med innehåll och uppslag.

Annonsering

Annonsering i social media kan göras av olika anledningar. Det kan vara för räckvidden av befintliga inlägg, varumärkesannonsering eller att hitta nya kunder. Vi hjälper dig med hanteringen!

Strategi och plan

Kämpar du med att hitta en strategi och en plan för att jobba med social media? Vi hjälper dig och arbetar fram de olika delarna för att du ska särskilja dig och hur det ska utföras.

Utbildning

Vi håller i utbildningar, i grupp och individuellt. Det kan vara allt ifrån arbetsverktyg, genomgångar, mer fokuserade moment till heldagar för  olika delarna i arbetsprocessen och detaljer i algoritmer.

Utveckla

Behöver du hjälp med utvärdering av externa arbetsverktyg, chatbot, arbetsflöde och spårning? Det är några punkter av mycket annat som kan utveckla ditt social media arbete. Vi hjälper dig att ta nästa steg!

Hantering

Behöver du en SMM (social media manager)? Allt ifrån att hålla igång dialog med kunder, tävlingar, uppdateringar och annat löpande arbete. Allt för att hålla igång och låta din sociala närvaro leva.

I vilket moment är du?

Som mycket annat arbete är social media ett löpande arbete och det händer något nytt nästan varje dag.

I vilket moment är du idag? Är det fikaläget? Vad skulle göra din situation bättre utifrån ditt behov av hjälp?

Ha en dialog med oss om vad som händer, din vision och vad du vill uppnå. Vi vill ta ditt nuvarande moment, föra det vidare och vi siktar självklart på att göra det bättre!

Social medias olika aspekter

Med social media finns det många möjligheter för kommunikation i olika former och det ger en uppsjö av olika aspekter.

Det går att uttrycka känslor på ett annat sätt, via bild och video. Det är gjort för att vara socialt, det går att chatta, sända live video, hitta intressegrupper och skapa vänskap.

Ibland har vi inte tid och ibland har vi det inte i tanken. Vi hjälper dig ta tillvara på vad som gör socialt i social media.

Uppdatering eller annonser

Oavsett om det handlar om uppdateringar eller annonser hjälper vi dig. Innehåll kan vara en utmaning.

Du kanske har bra bilder men vill ha hjälp med texter och schemaläggning. Eller så vill du slippa tänka på annonsering med allt vad det innebär, målgrupper, spårning och uppföljning.

Ta det enkla valet och prata med oss om dina behov för att bli bättre på social media!

Social media är mer visuellt

Social media gör att du kan vara mer visuell i ditt uttryck. För ett varumärke är det intressant, samtidigt som det är nya utmaningar. Vad ska man lägga resurserna på?

Förutom inlägg i olika former finns annonser i olika former. Går det att producera inlägg som även kan användas för annonser?

Behöver du hjälp att bli mer visuell? Vi hjälper dig att stå ut!

Facebook är en av många

Facebook är störst inom social media, men det betyder inte att det alltid är rätt kanal. Beteendet och funktionen för de olika social media sajterna har alla sin roll.

Pinterest är ett intressant alternativ som är mer livsstils-inriktat med vanligtvis trogna köpvilliga besökare.

Sen finns självklart Instagram, Snapchat, LinkedIn m.m. som alla har sina format och fördelar, både för annonsering och räckvidd till personerna på plattformen.

Vi stärker din verksamhet

Ibland behöver du kanske extra hjälp. Ibland behöver du sätta ihop en kampanj och ibland behöver du kanske löpande hjälp.

Vi är din kaffekopp inom social media, en extra hand som finns nära vid behov och hjälp.

Kontakta oss och berätta vad som behöver göras. Vi är bekväma i arbetet och står i startblocken när det är dags för 100 meter sprint eller ett maraton!

Vill du bli kund
hos oss?

BÖRJA HÄR

Referenser

Web Design

Design and UX of Oxygen website

Forfeited you engrossed but guy sometimes explained. Another as studied it to evident.
Graphic Design

Custom Icons for Lola

Merry alone do it burst me songs. Sorry equal charm joy her those folly ham. In they no.

Läs mer om social media

2019-08-27
Nya Facebook Ads Manager rullar ut + ny budgivning

Greppa kaffekoppen och lär dig om några ändringar nu när facebook rullar ut ett nytt gränssnitt för Ads Manager och släpper en ny budgivning. Redan i April 2019 gick facebook ut med att deras annonshanterare får ett nytt utseende. Däremot är det inte alltid så att förändringen kommer omedelbart till alla. Från början brukar ofta […]

Read More
Arkivet
media marknad logo
Vi är en företagspartner inom digital affärsutveckling och hjälper ditt företag att bli bättre digitalt!
roadtimes-circle-oplanewrenchbarssuperscriptanchorgraduation-capenvelopephone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram

Vi använder cookies!

Innan du går vidare till webbplatsen behöver du acceptera eller neka att vi sätter cookies (kakor) vilket innebär information av mer personligt inslag.