Grunden i e-handel, en webbutik och en affärsutvecklande strategi

E-handel är spännande och bjuder på nya förutsättningar, lokalt, rikstäckande eller internationellt. Produkt som tjänst. Vi hjälper till i hela spannet av arbetet. Vår erfarenhet är bred och djup.

Webbutik & affärssystem

Genom åren har vi jobbat med många plattformar, både webbutiker och affärssystem. Vi tillhandahåller egna webbutiker, underhåller andra och projekterar koppling till affärssystem.

Strategi & planering

Det är en sak att ha webbutiken på plats. Sen börjar det strategiska och planeringsmässiga arbetet för etablering. Vi har hjälpt butiker att lyfta sin omsättning avsevärt!

Uppstart, flytt & drift

Nya som etablerade e-handlare kommer till punkt där de behöver hjälp. Vi har både varit med i uppstart och vid drift eller underhåll. Många har uttryckt det som "ovärderlig kunskap".

Hantering & produktion

Det är många moment som behöver hållas ihop inom e-handel. Vi agerar många gånger avlastande i hantering och produktion. Många uppdrag är även optimeringsinriktade. 

Analys & kunskap

Att förstå besökaren, få en idé att insatser hjälp eller en översikt på läget just nu göra stor skillnad. Analysen ska inte försakas och den kunskap som följer skapar nya förutsättningar.

Annonsering & utveckling

Det är många e-handlare som börjar och stöter på begränsningar. Både inom annonsering och utveckling. Vi har kunskapen hur det fungerar och ska hanteras. 

Gör mer med din e-handel

En del i vårt arbete är att komma med uppslag som skapar möjligheter och utvecklar företagets e-handel.

Utmaningen kan vara allt ifrån begränsningar i plattformen till designkänsla, sökord, teknisk SEO, nyhetsbrev, laddtider, annonsering, betalsätt, innehåll, A/B tester, driften, analysen, hanteringen eller utveckling. 

Vi jobbar för att göra mer med din e-handel och se till att din vardag blir bättre och att e-handelsplatsen växer.

Utveckla din e-handel

Utveckling kan vara självklart eller den kan behöva planering för att hålla ett tidsschema. Inom e-handeln finns det både stora och små projekt beroende på företagets situation.

Alla står inför utmaningen att utveckla sin e-handel, men se det inte som problem, se möjligheterna!

Vi hjälper dig att tänka både övergripande och sätter fokus i rätt riktning för att steg för steg bli bättre digitalt!

Effektivisera din e-handel

En lite organisation kan svara snabbare på förändringar. En större organisation har eventuellt mer resurser. 

Men båda kan ha problem att effektivisera sitt arbete. Idag finns många verktyg som underlättar arbetet, lika väl situationer som kräver specialanpassning. 

Hur ser informationsflödet ut? Saknas kopplingar med andra system, saknas verktyg eller automatiska tjänster? Vi gör allt ifrån utredningar till anpassningar som effektiviserar.

Förstå din e-handel

Med e-handel kommer mycket statistisk data med i bilden. Det blir lätt glömt, oförstått eller så ignoreras det. 

Det ska inte försakas, istället omfamnas då det finns mycket intressant att lära sig, eller få en förståelse för vad som händer på hemsidan, beställningar, SEO m.m.

Vi hjälper till med analys, visualisering, uppföljning och rapporter så det blir enklare och roligare.

Vi hanterar alla moment

Vi har en unik bredd där vi kan hantera alla de olika momenten som behövs eller när man stöter på problem inom e-handelsarbetet. 

Vi jobbar nära våra kunder, gärna med helheten för att få en bra synergieffekt. Vi gör även punktinsatser och strategiska uppdrag. 

Vad är din situation idag? 

Ta hjälp av en e-handelsbyrå

Vi är lika mycket digitalbyrå, webbyrå som e-handelsbyrå. Tekniken har inga gränser och du ska känna detsamma.

Prata med oss om dina behov, utmaningar och nuvarande situation så hittar vi en väg framåt.

Med över 15 års erfarenhet är det en styrka och ett djup som få besitter. Vi har kunskapen, nätverk och förmåga att leverera.

Vill du bli kund
hos oss?

BÖRJA HÄR

Referenser

Web Design

Lapland Eco Store

Forfeited you engrossed but guy sometimes explained. Another as studied it to evident.
Graphic Design

Hyllor.se

Merry alone do it burst me songs. Sorry equal charm joy her those folly ham. In they no.
media marknad logo
Vi är en företagspartner inom digital affärsutveckling och hjälper ditt företag att bli bättre digitalt!
refreshtimes-circle-oasteriskshopping-cartbar-chartbarsconnectdevelopindustryenvelopephone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram

Vi använder cookies!

Innan du går vidare till webbplatsen behöver du acceptera eller neka att vi sätter cookies (kakor) vilket innebär information av mer personligt inslag.