Vi producerar hemsidor och hjälper dig visa upp det viktiga i ditt företag

Vi strävar mot hemsidor med värde

Värdet ligger en i samling av pusselbitar vi vill lägga på plats med dig. Struktur, texter, bilder, social media, navigering, formulär och fokus på din besökare är några av bitarna.

Hemsidan är en del i målet

Vi vill prata målsättning med dig. Webben ska vara till för att stärka ditt mål med företaget och ge din besökare relevant information. Med ett mål i sikte kan vi sätta hemsidan i rätt sammanhang. Den ska vara en naturlig plats för att visa företagets kärnvärde och styrkor.


Var sitter frågan / beslutet idag?

Är det ett stort beslut att börja med produktionen av en hemsida? Vart känner du dig mest osäker? För oss är det viktigt med en öppen dialog och vi vill uppmana dig att fråga om du stöter på tveksameter.

Ta det steg för steg

Är det budget? Möjligheten att ändra på hemsidan själv? Är det frågan om marknadsföring när hemsidan är färdig? Många gånger behöver man bara prata igenom vilka idéer som bubblar och hur det skulle vara möjligt att genomföra. Vi lyssnar på dina funderingar.


Hela eller delar av produktionen

Vi stänger inte dörren. Det finns många steg i produktionen av en hemsida. Om du vill lägga energi på att skriva egna texter, uppdatera själv och fotar egna bilder är det inga problem för oss. Den möjligheten ser vi som en styrka att ge våra kunder.

Vår rekommendation

Vi vill ändå inte sticka under stolen att vi föredrar att få göra en helhetsproduktion. Varför? Är produktionen brådskande eller viktig för varumärket kommer det att gå fortare och hanteras av ett professionellt, sammansvetsat team. Vi säger inte det här för att skryta eller verka bättre än någon, vi säger det av erfarenhet.


Du kan själv uppdatera hemsidan

Vi vill att du ska känna frihet och möjligheter. När vi skapar hemsidor utgår vi från ett webbaserat verktyg där du själv kan logga in för att göra ändringar i text och bild. Även om vi sköter hela produktionen kan du vid ett senare tillfälle göra ändringar.

Ett verktyg för innehåll

Verktyget är till för att hantera innehåll. Det är anpassat för sökoptimering och förutom texter hanterar du bildgallerier, bildspel och Youtube-filmer med enkelhet. Det finns många tillägg och möjligheter för till exempel flerspråksstöd, intranät och dokumenthantering.


Hemsidans pris och bindningstid

Prisfrågan för hemsidor brukar komma upp relativt tidigt. Vi kan ge ett riktmärke och berätta att svårigheten med ett rakt svar är bredden av önskemål. En mobilanpassad hemsida är dyrare för den kräver mer tid. Tiden kombinerat med kunskap är vad vi i slutändan säljer. Räkna med 10 000 kr exkl. moms och uppåt.

Bindningstid?

Det finns ingen bindningstid, vi tror inte på sånt. Är du inte nöjd ska du kunna avsluta utan några problem eller dolda avtal. Våra hemsidor ligger på ett webbhotell vi har genom en samarbetspartner för bästa driftkvalité. Månadskostnaden inklusive redigeringsverktyget ligger på 199 kr. Vi gör inte installationer av verktyget på andra webbhotell.


Ett samtal eller demo?

Du väljer vart du vill börja. Vi kan ha ett villkorslöst samtal om dina funderingar eller så tittar vi närmare på verktyget direkt om du vill se möjligheterna att hantera hemsidan själv. Den flexibiliteten har vi lärt oss vara den bästa början på en relation.

Passa på att göra det nu

Vi förväntar oss inte att du ska inte ta köpbeslutet efter första samtalet, hellre att du lär känna oss först. Beslut gällande hemsidor är inga som ska göras över en kafferast. Skicka in formuläret idag så återkommer vi inom 7 dagar, eller skriv när det passar bäst.

Börja här