SEO & sök, en mix av krav

SEO har genom åren ändrat synsättet, blivit intelligentare och bredare. Att lägga grunden för att synas i sök är ett av de viktigaste arbetet för att långsiktigt vara med i matchen. Vi hjälper dig bli kompis med Google.

Länkarbete

Länkarbete är en viktig del i SEO. Det finns många sätt och taktiker för att få nya länkar och det är viktigt. Utifrån en dialog med dig och en nulägesanalys tar vi handling för att få rätt länkar till din webbplats.

On-page & innehåll

On-page faktorer och innehåll har sin del och kräver sitt arbete för att lyckas med SEO. Ibland sköter våra kunder detta helt själv och vi pratar om vad som är viktigt. Ibland hjälper vi till och sköter delar i uppdateringen.

Sökord

Grunden i SEO och sök är sökorden. Vi genomför sökordsanalyser, tittar på potentialen och kommer med förslag till utveckling. Sökorden är en central pusselbit och ska verkligen inte försakas inom SEO. 

Teknisk SEO

Den tekniska delen av SEO innebär optimering av laddtider, meta-data, SSL, mobilanpassning, dubbelt innehåll, sajtkarta m.m. Vi hjälper till att gå igenom din webbutik eller hemsida så den uppfyller kraven och utför nödvändiga ändringar.

Google Maps

Har du en lokal och en plats är Google Maps en viktig del för att öka närvaron och etablera sig med en tydligare position i sökresultatet för Google Maps. Det gäller både för varumärket och för viktiga sökord som passar verksamheten. 

My Business

Google My Business hänger ihop med Google Maps och breddar möjligheterna. Genom verifiering kan du hantera recensioner, lägg upp bilder, posta inlägg och ta kontroll över vad som visas. Vi hjälper dig använd Google för att bygga förtroende!

Sök är helheten

När vi säger sök menar vi helheten vilket är mer än den optimerande delen av sökoptimering. Det är hanteringen av t.ex. Google Maps, få omnämningar på andra webbplatser och flera recensioner för bättre ranking. 

YouTube ska inte glömmas, det är den andra största sökmotorn på internet efter Google. Presentationen av sökresultatet är annan viktig del. Vi ser till att du hänger med i matchen, täcker av sökutrymmet och syns.

SEO är optimeringen

Den optimerande delen av SEO har ett stort spann och tillämpas på enskilda moment. Det kan vara optimering av sökord, den tekniska delen, on-page, meta-data eller länkar. 

Vissa delar vill du kanske sköta själv, vissa moment vill du kanske ha hjälp med. Även om det handlar om hjälp i några timmar eller löpande finns vi här som stöd.

En sak är säker, SEO har möjligheter, det händer mycket och det gäller att hänga med.
seo optimering

SEO är en utmaning

Vi vet att SEO är en utmaning, det är en blandad mix av krav för att ranka och synas. Det gäller att ha tålamod eftersom det inte går att ranka först inom en vecka eller en månad. 

Beroende på konkurrens kan man behöver fundera på SEO- taktiken, vilken bredd det finns i sökordet och vad som visas i sökresultatet. 

Ibland visas bilder eller video där det kan vara lika värdefullt att synas, ibland jagar man en fras-matchning istället för att ett specifikt ord. 

Sök handlar om sökord

Det är orden som leder oss till ett relevant resultat och den information vi söker. Sökorden skriver vi in eller så använder vi rösten (vilket blivit mer vanligt). 

Sökorden blir central i SEO-sammanhanget och det gäller att förstå hur sökordet används, trend och vad som är relevant. 

Uppsåtet i sökning kan exempelvis vara produktrelaterad, varumärkesrelaterad eller innehålla en fråga. Här hjälper vi till att klassificera, hitta sammanhang och ordna i sök-tratten.

Är vi ett SEO företag?

Ja och nej! Vi är inte ett renodlat SEO företag, men vi är ett företag som hanterar och utför alla SEO-moment.

Det är ett samarbete idag, där är länkar ett bra exempel. Ibland hyr man länkar från SEO företag, ibland byter man länkar, ibland producerar man innehåll för andra hemsidor som länkar tillbaka.

Vi ser att värdet ligger i kunskapen och utförandet för resultatet man vill uppnå. 

Google dominerar söket

Det är ingen hemlighet att Google är störst och dominerar inom sök idag. Naturligt blir SEO-arbetet styrt att optimera för Googles flöde av trafik. 

Hur ser situationen ut för dig idag? Står du och stampar för att bli bättre inom sök? Hör av dig och ha en dialog med oss.

Vi vet vad som krävs för mer exponeringar och klick i sökresultatet.

Vill du bli kund
hos oss?

BÖRJA HÄR
media marknad logo
Vi är en företagspartner inom digital affärsutveckling och hjälper ditt företag att bli bättre digitalt!
power-offtimes-circle-ochainbarsterminalgooglenewspaper-omap-oenvelopephone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram

Vi använder cookies!

Innan du går vidare till webbplatsen behöver du acceptera eller neka att vi sätter cookies (kakor) vilket innebär information av mer personligt inslag.