Om oss

Ditt digitala kök med kaffe att ta med!

Den moderna köksbyrån

Det är människorna som göra företaget. Media & Marknad är på ett sätt mer ett nätverk. Vi är kompetenta människor med bredd, spets och kompletterande kunskaper. Vår plats är världen och kunderna lika så.

Kristoffer Söderlund

Marknadsföring, Projektering, Strategi, Analys, Hemsidor, E-handel, Utbildning & Produktion
En blandning mellan spindeln i nätet och produktion. Har hjälpt många företag genom åren att bli bättre digitalt. Håller kundkontakt, har koll på annonsering och möter deadlines.

Andreas Söderlund

Systemarkitekt, Teknisk Projektledare, Utvecklare, Planering, Föreläsningar & Produktion
Har en teknisk kunskap som är svår att beskriva i korta ord. Flytande i flera programmeringsspråk med detaljkunskaper i arkitektur och teknisk planering. Har en profil på Github som talar för sig själv.

Jonas Ulander

Affärsutveckling, Marknadsutveckling, Försäljningsutveckling, Organisationsutveckling. Utbildning, föreläsningar och konsultuppdrag.
Programerade sitt första dataspel på åttiotalet. Numera Projektledare inom Digital kommunikation och certifierad Processledare inom Digital Business Development. Arbetar dagligen i uppdrag med digital marknadsföring och digital affärsutveckling. Med uppdrag inom utbildning och rena konsultuppdrag inom bolag. Lång erfarenhet och hög utbildningsnivå.

Vad vi gör?

Genom åren har vi gjort allt från VC, E-handel, hemsidor, marknadsföring, affärsutveckling, projektledning, utbildning och unika tekniska lösningar. Det är aldrig brist på vision, idéer eller förståelse för vad som behöver göras. Vi jobbar fristående med individuella projekt och tillsammans när det passar.

Du som kund är alltid i fokus, din affärsmodell och användarupplevelsen för dina kunder. 

Vi är förlängningen till vad du vill skapa. Vi är kockar som jobbar efter recept eller komponerar ditt unika recept.
Kontakta oss

Vill du vara med i teamet?

Kompletterar du vårt team och vill vara med i nätverket? Tveka inte att höra av dig!
Kontakta oss
media marknad logo
Vi är en företagspartner inom digital affärsutveckling och hjälper ditt företag att bli bättre digitalt!
times-circle-obarsenvelopephone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram

Vi använder cookies!

Innan du går vidare till webbplatsen behöver du acceptera eller neka att vi sätter cookies (kakor) vilket innebär information av mer personligt inslag.